IAŞIBIKE CLUB

Ciclişti din toate colţurile Iaşului...UNITI-VA!
It is currently Wed Sep 08, 2010 3:07 pm

All times are UTC + 3 hours

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Comenzi pe CRC cu un cost al transportului 50% fata de posta
PostPosted: Sat Feb 06, 2010 6:33 pm 

Cunosc o persoana care merge in Anglia si poate sa aduca de acolo colete pt. doritori contra cost. M-a interesat in mod special daca poate sa aduca comenzi de pe CRC si cat cere pt transport. Mi-a zis ca poate sa aduca si ca transportul va fi 50% din cat costa in mod normal prin posta. L-am intrebat si pe Smurf daca considera ca ar fi util sa dau un astfel de anunt pe Iasibike, si mi-a zis, ca o parere personala, ca se fac destul de rar comenzi pe CRC si ca ar trebui sa fie oleaca de valoare ca sa se merite sa te gandesti sa castigi ceva facand transport cum face Ciprian(tipul care aduce colete), oricum el nu ar merge in Anglia doar pt aceste colete.
Ciprian ajunge in Anglia cel putin odata la 2 luni (e foarte posibil sa fie mai des), este o persoana de cuvant si aici se poate vedea site-ul lui : http://sites.google.com/site/magazinautoonline/home
Daca se ajunge la comenzi pt. care se plateste transport normal prin posta de un minim 30 de lire, ca sa plece si Ciprian de la un castig minim de 15 lire eu zic ca se poate lansa comanda si ca nu mai trebuie sa se astepte alti oameni care sa mai adauge repere la comanda.
Se poate vorbi cu el pt orice alt colet din Anglia(ebay.com.uk, etc...)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 3 hours