IAŞIBIKE CLUB

Ciclişti din toate colţurile Iaşului...UNITI-VA!
It is currently Thu Sep 09, 2010 11:08 pm

All times are UTC + 3 hours

Post new topic Reply to topic  [ 231 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Provocare!
PostPosted: Sun Feb 28, 2010 4:15 am 

A inceput si contraofensiva: aici. :mrgreen:
Ce distractie...in urmatorii 2 ani...pfff. :lol:

Profile  

PostPosted: Sat Mar 06, 2010 11:29 am 

Bill Gates vrea să reducă cu 10-15% populaţia planetei, prin vaccinuri! Acesta a explicat, printr-o ecuatie ingenioasa, ca metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populatiei cu 10-15%. Cum are de gand miliardarul sa faca acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.
http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064&feature=related

Ce parere aveti despre asta?

Profile  

PostPosted: Sat Mar 06, 2010 12:16 pm 

TED e o conferinta in care se discuta despre principalele probleme ale lumii, printre care si poluarea. Nimic deosebit pana aici... insa cei mai multi dintre sponsorii acestei conferinte sunt mari poluatori care incearca sa isi repare imaginea. In IT componentele calculatoarelor contin substante nocive.
Am ramas socat sa vad in ce si-a bagat nasul Bill Gates, la inceput am crezut ca e o satira.
Recent am mai aflat un exemplu comic:

RWE construieste in special centrale nucleare, insa s-au gandit sa isi bage nasul in folosirea resurselor regenerabile ca sa mai castige imagine pozitiva.

Ce mi se pare aiurea este ca acest speech va fi asociat cu ecologia si mai departe cu incalzirea globala. Marii poluatori stand in fata ta predicand ecologia nu poate insemna decat ce am mentionat mai sus sau distrugerea imaginii publice a ecologistilor(pare plauzibil deoarece America este cel mai mare poluator din lume).

Profile E-mail  

PostPosted: Sun Mar 07, 2010 10:23 am 

Quote:
de cojones ai nevoie doar cand vine vorba de competitii fizice

banuiesc ca tu misti bicicleta doar prin puterea mintii sau o manipulezi ?

Profile E-mail  

PostPosted: Mon Mar 08, 2010 6:46 pm 

Adhrian wrote:
TED e o conferinta in care se discuta despre principalele probleme ale lumii, printre care si poluarea. Nimic deosebit pana aici... insa cei mai multi dintre sponsorii acestei conferinte sunt mari poluatori care incearca sa isi repare imaginea. In IT componentele calculatoarelor contin substante nocive.
Am ramas socat sa vad in ce si-a bagat nasul Bill Gates, la inceput am crezut ca e o satira.
Recent am mai aflat un exemplu comic:

RWE construieste in special centrale nucleare, insa s-au gandit sa isi bage nasul in folosirea resurselor regenerabile ca sa mai castige imagine pozitiva.

Ce mi se pare aiurea este ca acest speech va fi asociat cu ecologia si mai departe cu incalzirea globala. Marii poluatori stand in fata ta predicand ecologia nu poate insemna decat ce am mentionat mai sus sau distrugerea imaginii publice a ecologistilor(pare plauzibil deoarece America este cel mai mare poluator din lume).

.. in continuarea celor inrosite din textu` tau as adauga:
- Premiul nobel pentru pace acordat lu` Obama - dupa ce a suplimentat efectivele militare din zonele de conflict (conflicte provocate tot de administratia lui).
... e primul care-mi vine in minte dar sunt o sumedenie asemenea. E cineva care poate crede ca in mentalul uman nu pot exista contradictii logice ce sunt tratate ca adevaruri simultan? :mrgreen:

Profile  

PostPosted: Wed Mar 10, 2010 10:05 am 

Asta cu Bill Gates e tare de tot, mai ales ca recent a donat 10miliarde de dolari pentru cercetarea unor noi vaccinuri si distribuirea lor in tarile sarace.
http://www.reuters.com/article/idUSTRE60S3K420100129

Quote:
Bill and Melinda Gates said on Friday they would spend $10 billion over the next decade to develop and deliver vaccines, an increased commitment that reflects progress in the pipeline of products for immunizing children in the developing world.

Bill and Melinda Gates au declarat vineri, ca vor cheltui 10 miliarde dolari în următorul deceniu pentru a dezvolta şi livra vaccinuri, un angajament sporit care reflectă progresul în conducta de produse pentru imunizare de copii în lumea în curs de dezvoltare.

Ce mai doare e vor sa actioneze asupra sistemului imunitar al copiilor(care nu vor mai putea avea copii) si al structurii genetice. Ca o paranteze cam toti prietenii nostri de familie s-au luptat din greu sa faca copii sau se lupta inca, medicamente peste medicamente, sarcini pierdute, noi am bagat la randul nostru cateva zeci de milioane in doctori, ecografii, internari, analize, perfuzii, medicamente ca sa o avem pe Carmina.

Image

Se preface interesata si presa de la noi cu un articol destul de lung si destul de documentat:
Quote:
În România se testează pe alimente o nouă substanţă care ar putea fi cancerigenă. Mai mult, testarea are loc în premieră în ţara noastră, fiind primii care ne-am dat acordul pentru folosirea iniţiumului, căci despre el este vorba, fără a mai aştepta vreo decizie similară a unui alt stat membru UE.

http://antena3.ro/stiri/romania/romania ... 92745.html

Profile  

PostPosted: Thu Apr 15, 2010 7:54 pm 

Deci sunt mulți nebuni în lumea asta, cred nebunii ăștia în conspirații dom`le... uite-l și pe V. Roncea ăsta, cum zice el niște treburi, de necrezut despre fostul "dictator" al României ciuntite de ăia 2 șmecheri pe nume ribentrop și respectv molotov (nu le scriu numele cu capitale .. pt ca ar însemna să accept că-s respectabili ... importanți ..etc). Scrie el de asemenea despre NWO (new world order - noua ordine mondială) ..despre Comisia Trilaterală ...cred că a înnebunit.
Ie-te link: aici
... și mai are niște nebunii scrise, mai ales despre moarte Președintelui Poloniei, Gorbaciov ...etc. Suferim amândoi de aceeși boală ..crecă... asta tre să fie. :lol:
Au mai rămas 1 an și 8 luni până la începerea „alegerii” și nu mă refer la reprezentanți precum președinți, senatori etc. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 6:57 pm 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vedeti atent 0ra, Data (luna, zi an) ..si ce "s-a intamplat".
ah si vedeti cine publica "jordell bank" ..ce treaba are banca cu stiinta ...numai unii stiu. :mrgreen:
Acu` sunt aproape sigur ca vin extraterestri. Care pune pariu ?! :lol: :lol:
LINK

Profile  

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 10:21 pm 

Observatorul Jordell Bank, denumit dupa un deal (sau rau, in alta sursa), apartine de Universitatea din Manchester, la randul ei parte a Grupului Russell. Dupa toate aparentele, observatorul este finantat de guvernul britanic.

Sursa a fost observata initial intre 1-5 mai 2009, dupa cum reiese din comunicatul oficial. Datele stranse de alte 20 de telescoape radio raspandite pe glob sunt in curs de procesare.

Profile E-mail  

PostPosted: Mon Apr 19, 2010 11:53 pm 

Nu contest ceea ce ai scris tu ..eu am sugerat ... "coincidentele" legate de data, ora ... si "jodrell bank" ...etc. Cu atat mai rau ca se publica la un an dupa "descoperirea semnalului" ...

Profile  

PostPosted: Tue Apr 20, 2010 12:07 am 

Ora 13:13 nu imi spune nimic, iar 14 aprilie e ziua mea de nastere :). Stirea aparuse cu cel putin doua zile inainte, deci data la care a fost preluata de NewScientist nu mi se pare neaparat importanta. Sau ma insel?

edit: Intr-adevar, e curios ca au anuntat atat de tarziu, insa trebuie sa avem in vedere ca datele sunt procesate cu o oarecare intarziere si ca in general "oamenii de stiinta" sunt destul de reticenti in a raporta anumite rezultate imediat.

Profile E-mail  

PostPosted: Wed Apr 21, 2010 12:53 am 

si ...uite de ce a murit presedintele Poloniei: de ce moare un patriot

Profile  

PostPosted: Sun Jul 04, 2010 12:55 pm 

Daca va intrebati de ce a crescut tva`u ..de ce s-au micsorat pensiile, salariile ..etc etc... aflati ca nu suntem singura tara ..informatia fiind disponibila de pe 13 aprilie (simbolism iar :D ) aici.
Inca 2 ani mai avem, pana totu` se va prabusi, iaca niste informatie sintetizata.
http://www.youtube.com/user/thealexjone ... end=1&ob=4

Profile  

PostPosted: Sun Jul 04, 2010 11:11 pm 

Arramis wrote:
Daca va intrebati de ce a crescut tva`u ..de ce s-au micsorat pensiile, salariile ..etc etc... aflati ca nu suntem singura tara ..informatia fiind disponibila de pe 13 aprilie (simbolism iar :D ) aici.
Inca 2 ani mai avem, pana totu` se va prabusi, iaca niste informatie sintetizata.

Multumim pentru info! Si ca tot vorbim de simbolism, NASA ne avertizeaza ca in 2013 Terra va fi lovita de explozii solare.

PS: De reptilieni ce mai stii?

Profile  

PostPosted: Mon Jul 05, 2010 2:21 am 

NihilSinDeo wrote:
Arramis wrote:

Multumim pentru info! Si ca tot vorbim de simbolism, NASA ne avertizeaza ca in 2013 Terra va fi lovita de explozii solare.

PS: De reptilieni ce mai stii?

Ca sa intelegi ce inseamna "explozii solare" si de ce 2013 ... trebuie sa asculti cu atentie pe Bill Cooper si a lui serie "mistery babylon" (o gasesti pe youtube) .. e vorba de simbol pentru cultul soarelui (sionism ..sau religia antica) si o legenda`i a lui ISIS si Osiris (simboluri pentru pamant si cer ..care la randu` lor e sunt simboluri pentru altceva..te las pe tine sa descoperi ce :). Penisu` lu osiris a fost taiat in 13 bucati .. penisu *obeliscu* reperezentand forta creatoare..pozitiva .. intelectu` .. si 13 inseamna reintregirea lui. In fine ,asculta si ai sa intelegi, ca explica pentru toti Bill Cooper.

Reptilieni e simbol pentru sarpe, care sarpe e simbol pentru intelect ..cand icke se refera la reptilieni el se refera la existentialisti..la cei care cred doar in intelect. Daca te intereseaza .. in timp ai sa intelegi, numa sa te intereseze.

Un lucru care m-a bucurat in sfarsit e asta AICI .. in sfarsit Bilderbergii au fost desecretizati in Parlamentu` european. Ceea ce mi-e frica e ca face parte tot din jocu` de sah, inca nu inteleg de ce mutarea asta acu, cu toate ca ar trebui s-o inteleg deoarece conferinta a avut loc pe 1 a 6-a, dar o s-o inteleg curand...rabdare.

PS: se pare ca au ajuns nebunii si in parlamentu european ...cum dreq ..e o isterie provocata de prea mult citit creca... asa ca nu cititi ca lucru asta tampeste rau!.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 231 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC + 3 hours