Shaka ..eu am o viață, sunt român nu sclav. Dar nu cred că înțelegi termenii așa că te-aș sfătui iar să citești cartea lui Cooper (nu consumi gold dacă o citesti ..

) la care să mai adaugi o carte :
Niște dosare secrete.
Pentru cei mai mulți e foarte greu de crezut, eu am norocul că am trăit în zona Iașului și am avut tangențe cu bunici și străbunici (ai unor prieteni), care au trăit în perioada 1900 în zona noastră. Partea de istorie prezentată în cartea asta, se confirmă din mai multe surse istorice și nu numai.
Adhrian acum sper că ai înteles cine-s ”ei”. Vreau sa-mi demonstrezi contrariul. Nu promit nimic, oricum poti sa eviti subiectul daca nu te intereseaza. Dar eu cred ca oricărui român adevărat ar trebui să-i pese de cultura și patria sa. Dar poate sunt eu un idealist prost.
Ca sa întelegi despre ce e vorba cu 2012 trebuie să întelegi simbolistica numerelor 12 și respectiv 13. Ca să nu te mai obosești am să-ți spun câteva „secrete”. În primul rând fiecare simbol are un înteles esoteric (ascuns) și o grămadă (exoterice). Dintre cele exoterice fac parte „sfârșitul lumii” , „noua ordine mondială” și alte căcaturi. Pentru a întelege exact întelesul esoteric ai nevoie de multe cunoștințe de mitologie. Pe scurt poți înțelege 2012 anul „alegerii” și 2013 anul „răzvrătirii”.
În 2000 a început „sfârșitul lumii” în limbajul esoteric.
PS: în 2012 sigur se va întâmpla ceva, problema e că cei mai mulți n-or să vadă sau priceapă, dar anul 2013 e anul crucial, când probabil cei mai mulți vor vedea dar tot nu vor pricepe, nu pentru că n-ar putea ci pentru că au fost ignoranți.