Valeu.. si eu debe astept sa bagam o tura si chiar ma gandeam ca poate weekendul asta facem una (mai scurta sau mai lunga in functie de vreme) ca sa imi testez si eu franele

.
ciprian90 cel mai mai simplu este sa iti ei un DHS, pt ca nu trebuie sa iti bati prea mult capul in a te documenta la cap. biciclete. Pur si simplu o achizitionezi si o folosesti. Asa cum zicea si zeu e suficienta de buna pt pretul care il are, dar in schimb sa nu ai astepari foarte mari din punct de vedere al fiabilitatii si a manevrabilitatii in situatii solicitante. Daca vrei ceva mai bun (asta insemnand componente mai de calitate ce se uzeaza mai greu in timp, manevrabilitate mai buna etc) iti recomand cu caldura sectiunea BAZAR asa cum zicea si BBF.
Sau daca vrei iti ei o bicla la un pret acceptabil si ii faci upgrade cu ce fel de componente crezi tu ca-s mai bune, alese dupa indelungi cercetari.
Indiferent ce fel de bicicleta iti vrei cumpara sa stii ca pt o a avea in perfecta stare de functionare trebuie sa o ingrijesti si sa ii schimbi urgent fiecare componenta care iti da semne de uzura, pt ca in caz contrar va atrage dupa sine uzura altor componente si in final te va afecta mai tare la portofel.
Asa ca multa bafta...